HappyLight

Geen tijd of zin om te lezen?
Maak meteen een afspraak en ontdek onze HappyService!

Waarom een HappyLight?

Met een HappyLight creëren we een professionele, mobielvriendelijke website die perfect past bij jouw behoeften. Met maximaal 5 webpagina’s zorgen we voor een heldere en duidelijke presentatie van jouw boodschap, allemaal in één taal.

Geen gedoe met hosting, want wij regelen de kosten voor zowel de domeinnaam als de website. Ons onderhoudsplan ‘beveiliging en updates’ zorgt ervoor dat je website altijd veilig en up-to-date blijft, zonder dat jij je er zorgen over hoeft te maken.

Maar daar stopt het niet. Met onze HappyService gaan we nog een stap verder. We voeren onbeperkt alle aanpassingen aan de inhoud van jouw website uit, zodat je altijd de controle hebt over wat er op je site staat.

En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we ook CareCalls aan. We bellen je minimaal één keer per jaar proactief op om je te inspireren en om je te helpen met alles wat digitaal gerelateerd is, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf.

Laat HappyWebsites je digitale partner zijn en je helpen bij het opbouwen van een sterke online aanwezigheid. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het realiseren van jouw droomwebsite.

Ontdek wat het beste bij jou past.

Configurator bespreken met Fabio – vragen stellen en obv van antwoorden een pakket voorstellen. ‘Weet ik niet’ = contact opnemen.

HappyMini-klanten aan het woord

Zij gingen je voor: ontdek de succesverhalen van straffe ondernemers met een HappyMini website!

“Na 12 jaar doe ik mijn werk nog steeds met hart en ziel, omdat ik elke dag iets nieuw mag ervaren, nieuwe mensen leer kennen en mijn vakkennis kan laten zien.

Ik wil mijn patiënten verzorgen zoals ik zelf wil verzorgd worden.”

Zorgverlener

Ik ben Lies en sinds 2001 ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en ik doe deze job nog steeds met heel veel passie.

U kan bij mij terecht voor alle klassieke schoonheidszorgen, alsook de nieuwe trends.”

Schoonheidsspecialiste

“Wij zijn de uitbaters van SMART and IT in Landen en Security Shop in Sint-Truiden.

Wij bieden voor iedereen dezelfde service en staan altijd voor advies op maat.”

Elektronica 

Klaar om jouw online verhaal met de smile te brengen?

Wij in ieder geval wel! Bel ons vandaag en maak kennis met onze bekende HappyService.

Niet wachten. Gewoon doen! 🙂
Scroll naar boven