HappyMini

Geen tijd of zin om te lezen?
Maak meteen een afspraak en ontdek onze HappyService!

Waarom een HappyMini?

Misschien ben je een starter en heb je nog nooit een website gehad? Of heb je klanten genoeg en enkel een website nodig om bijvoorbeeld je referenties te tonen? Dan is de HappyMini het ideale online visitekaartje voor jou!

Met een HappyMini informeer je snel en overzichtelijk je klanten over je activiteiten, en dit met een professionele website die optimaal wordt getoond op mobiele apparaten zoals een smartphone of tablet. Zo kunnen bezoekers van je website jou bijvoorbeeld rechtstreeks bellen of mailen met één druk op de knop.

Nog zo een voordeel van de HappyMini is dat je echt wel razendsnel online kan gaan. Binnen de maand je eigen stek op het web? Wablieft? Binnen de maand? Dan maar snel het team van HappyWebsites bellen! 🙂

Nu je het zegt: het enige wat eigenlijk ‘mini’ is aan de HappyMini, is zijn prijs. Want net zoals bij de andere formules geniet je ook hier onvoorwaardelijk van onze HappyService: jouw HappyTeam voert kosteloos eender welke inhoudelijke aanpassing door op jouw website. Zodat jij je kan blijven focussen op je job.

Ontdek wat het beste bij jou past.

Configurator bespreken met Fabio – vragen stellen en obv van antwoorden een pakket voorstellen. ‘Weet ik niet’ = contact opnemen.

HappyMini-klanten aan het woord

Zij gingen je voor: ontdek de succesverhalen van straffe ondernemers met een HappyMini website!

“Na 12 jaar doe ik mijn werk nog steeds met hart en ziel, omdat ik elke dag iets nieuw mag ervaren, nieuwe mensen leer kennen en mijn vakkennis kan laten zien.

Ik wil mijn patiënten verzorgen zoals ik zelf wil verzorgd worden.”

Zorgverlener

Ik ben Lies en sinds 2001 ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en ik doe deze job nog steeds met heel veel passie.

U kan bij mij terecht voor alle klassieke schoonheidszorgen, alsook de nieuwe trends.”

Schoonheidsspecialiste

“Wij zijn de uitbaters van SMART and IT in Landen en Security Shop in Sint-Truiden.

Wij bieden voor iedereen dezelfde service en staan altijd voor advies op maat.”

Elektronica 

Klaar om jouw online verhaal met de smile te brengen?

Wij in ieder geval wel! Bel ons vandaag en maak kennis met onze bekende HappyService.

Niet wachten. Gewoon doen! 🙂
Scroll naar boven