HappyMini

Geen tijd of zin om te lezen?
Maak meteen een afspraak en ontdek onze HappyService!

Waarom een HappyMini?

Met HappyMini bieden we een professionele en mobielvriendelijke websiteoplossing die perfect past bij jouw behoeften. Met een maximum van 10 webpagina’s creëren we een uitgebreide online aanwezigheid, allemaal in één taal.

Geen zorgen over hostingkosten, want wij nemen de kosten voor de domeinnaam en websitehosting voor onze rekening. Met ons onderhoudsplan ‘beveiliging en updates’ zorgen we ervoor dat jouw website altijd veilig en up-to-date blijft, zonder dat jij je hier druk om hoeft te maken.

Maar daar blijft het niet bij. Met onze HappyService gaan we verder dan alleen het creëren van je website. We voeren onbeperkt alle aanpassingen aan de inhoud van jouw website uit, zodat je altijd de controle hebt over de informatie die op je site staat.

En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we ook CareCalls aan. We bellen je minimaal één keer per jaar proactief op om je te inspireren en om je te ondersteunen bij alles wat digitaal gerelateerd is, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf.

Kies voor HappyWebsites en laat ons je helpen bij het creëren van een sterke en effectieve online aanwezigheid. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het realiseren van jouw professionele website.

Ontdek wat het beste bij jou past.

Configurator bespreken met Fabio – vragen stellen en obv van antwoorden een pakket voorstellen. ‘Weet ik niet’ = contact opnemen.

HappyMini-klanten aan het woord

Zij gingen je voor: ontdek de succesverhalen van straffe ondernemers met een HappyMini website!

“Ik had reeds een website, maar wilde graag professioneler overkomen omdat ik volledig zelfstandig ben geworden. De website voldoet aan al mijn verwachtingen. Wat ik handig vind aan mijn website is dat het overzichtelijk is, met tabbladen waar alles gemakkelijk is terug te vinden. De mooie kleuren en lettertypes dragen bij aan een professionele uitstraling. Ook het contactformulier is erg duidelijk.

De samenwerking met HappyWebsites verloopt steeds heel vlot. Het eerste contact was zeer aangenaam en ik heb nu een rechtstreeks aanspreekpunt indien er toch een probleempje zou zijn, wat een geruststellend gevoel geeft. Aanpassingen worden steeds heel snel in orde gemaakt.”

Schoonheidspecialiste

Klaar om jouw online verhaal met de smile te brengen?

Wij in ieder geval wel! Bel ons vandaag en maak kennis met onze bekende HappyService.

Niet wachten. Gewoon doen! 🙂
Scroll naar boven