HappyMaxi

Geen tijd of zin om te lezen?
Maak meteen een afspraak en ontdek onze HappyService!

Waarom een HappyMaxi?

Met een HappyMaxi bieden we een professionele, mobielvriendelijke website met ongekende mogelijkheden. Je hebt de vrijheid om uit meer dan 100 templates te kiezen voor een geavanceerd design dat perfect bij jou past· Creëer tot 20 webpagina’s, met meertalige opties om een breder publiek te bereiken.

Geen zorgen over hostingkosten, want wij nemen de kosten voor de domeinnaam en websitehosting voor onze rekening. Met ons onderhoudsplan ‘beveiliging en updates’ blijft jouw website altijd veilig en up-to-date, zonder dat jij je hier druk om hoeft te maken.

Met onze HappyService voeren we onbeperkt alle aanpassingen aan de inhoud van jouw website uit, zodat je altijd de controle hebt over de informatie die op je site staat.

En om ervoor te zorgen dat jouw website altijd fris en relevant blijft, bieden we CareCalls aan. We bellen je om de 3 maanden proactief op om je te inspireren en te ondersteunen bij alles wat digitaal gerelateerd is.

Kies voor HappyWebsites en laat ons je helpen bij het realiseren van een indrukwekkende online aanwezigheid voor jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het bouwen van jouw professionele website. 

Ontdek wat het beste bij jou past.

Configurator bespreken met Fabio – vragen stellen en obv van antwoorden een pakket voorstellen. ‘Weet ik niet’ = contact opnemen.

HappyMini-klanten aan het woord

Zij gingen je voor: ontdek de succesverhalen van straffe ondernemers met een HappyMini website!

“Na 12 jaar doe ik mijn werk nog steeds met hart en ziel, omdat ik elke dag iets nieuw mag ervaren, nieuwe mensen leer kennen en mijn vakkennis kan laten zien.

Ik wil mijn patiënten verzorgen zoals ik zelf wil verzorgd worden.”

Zorgverlener

Ik ben Lies en sinds 2001 ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en ik doe deze job nog steeds met heel veel passie.

U kan bij mij terecht voor alle klassieke schoonheidszorgen, alsook de nieuwe trends.”

Schoonheidsspecialiste

“Wij zijn de uitbaters van SMART and IT in Landen en Security Shop in Sint-Truiden.

Wij bieden voor iedereen dezelfde service en staan altijd voor advies op maat.”

Elektronica 

Klaar om jouw online verhaal met de smile te brengen?

Wij in ieder geval wel! Bel ons vandaag en maak kennis met onze bekende HappyService.

Niet wachten. Gewoon doen! 🙂
Scroll naar boven