HappyMaxi

Geen tijd of zin om te lezen?
Maak meteen een afspraak en ontdek onze HappyService!

Waarom een HappyMaxi?

“Mag het wat meer zijn?” Ja, met een HappyMaxi beslist wel! Het design van een HappyMaxi-website weerspiegelt dan ook perfect de uitstraling en huisstijl van jouw bedrijf. En de functionaliteiten van deze website op maat sluiten naadloos aan met jouw ambities. En of dat alles wel eens durft te veranderen? Jazeker, maar ook dan zit je hier Maxi-maal goed!

Als een website moet zorgen voor nieuwe klanten, dan start je maar beter met een goede basis. En dat is de HappyMaxi zonder twijfel. Het WordPress Open Source-platform waarop je HappyMaxi wordt gebouwd, vormt een solide basis voor prima organische zoekresultaten in Google. Snel, mobielvriendelijk, … you name it. De HappyMaxi heeft het.

Met een Zwitsers zakmes. Daarmee kan je een HappyMaxi nog het best vergelijken. Want werkelijk alle toeters en bellen zijn straks mogelijk met jouw HappyMaxi-website. Van dynamische invulformulieren tot gepersonaliseerde afsprakenmodules of online cursussen. Natuurlijk denken we graag kritisch mee over wat nu écht van doorslaggevend belang is voor het succes van jouw online verhaal. Maar weet vooral dat de sky eigenlijk de limit is. 

Anderstalige klanten. Exsquisez-moi? No problemo! Samen met ons zusterbedrijf vertaalbureau Atrado zorgen wij ervoor dat je Happy website ook heureux, frölich en feliz wordt. Wist je trouwens dat je hoge subsidies op de kop kunt tikken voor een meertalige website? Meer informatie vind je op de website van Flanders Investment & Trade. Of contacteer nu meteen HappyWebsites voor hulp bij je subsidieaanvraag.

Ontdek wat het beste bij jou past.

Configurator bespreken met Fabio – vragen stellen en obv van antwoorden een pakket voorstellen. ‘Weet ik niet’ = contact opnemen.

Ondernemers met een HappyMaxi

Zij gingen je voor: ontdek de succesverhalen van straffe ondernemers met een HappyMaxi website!

Kindercoach

“Ik ben een gepassioneerde kleuterjuf die van “kinderen helpen” mijn levensdoel heeft gemaakt.

Ik vind kinderen helpen in hun opvoeding het mooiste wat er is!”

Glas- en maatwerk

“Zo’n 20 jaar geleden begon ik na mijn werkuren aan Indegla Construct te timmeren. Enkele jaren later begonnen de projecten te vermenigvuldigen, en koos ik er voor om me volledig toe te spitsen op Indegla Construct.” 

Klaar om jouw online verhaal met de smile te brengen?

Wij in ieder geval wel! Bel ons vandaag en maak kennis met onze bekende HappyService.

Niet wachten. Gewoon doen! 🙂
Scroll naar boven