HappyShop

Geen tijd of zin om te lezen?
Maak meteen een afspraak en ontdek onze HappyService!

Waarom een HappyShop?

Laten we starten bij het begin. Welke producten wil je online hebben?  Zullen we samen de eerste producten toevoegen in de HappyShop en voeg je na een uitgebreide opleiding ‘Woocommerce voor beginners’ zelf de producten toe? En nee hoor, ook dan sta je er niet alleen voor. De webshop wordt opgevolgd en als er verbeterpunten zijn, voeren wij deze met plezier uit.

Een professionele webshop met de mogelijkheid om verschillende uitbreidingen te koppelen.  Zo kan je een online agenda linken aan de website. Ook het toevoegen van cadeaubonnen gebeurt op een fluitje van een cent. Wens je een volledig betalingssysteem aan de website te koppelen? Challenge ons met je vraag. WordPress kent verschillende mogelijkheden om je klanten nog beter van dienst te zijn.

Met het zelf runnen van een webshop staan wij dag in dag uit zelf met onze voeten in de e-commerce wereld. Onze klanten leren uit de fouten die wij zelf meegemaakt hebben. Wat voordelig is voor jullie? Alle werkpunten brengen wij samen in een HappyService pakket. Zo staat de nieuwe webshop van minuut één met de juiste functionaliteiten online. 

Laat de website samen groeien met jouw bedrijf. Een webshop werkt als ideale uitbreiding van een fysieke winkel.

Ontdek wat het beste bij jou past.

Configurator bespreken met Fabio – vragen stellen en obv van antwoorden een pakket voorstellen. ‘Weet ik niet’ = contact opnemen.

HappyShop-klanten aan het woord

Zij gingen je voor: ontdek de succesverhalen van straffe ondernemers met een HappyShop website!

Schoonheidsspecialiste 

“Iedere vrouw verdient het om zich mooi, energiek en lekker in haar vel te voelen, te stralen en volop te genieten van het leven. En daar wil ik heel graag mee aan de slag gaan, samen met jou!”

Chocolatier 

“Bij ons in de zaak heerst er steeds een gezellige drukte, en samen hopen we ook u eens te mogen ontmoeten in onze online shop.”

Kledingwinkel 

“Door de vlotte bediening en eerlijk advies, gaan onze klanten altijd met het juiste en vertrouwde gevoel terug naar huis.”

 

Klaar om jouw online verhaal met de smile te brengen?

Wij in ieder geval wel! Bel ons vandaag en maak kennis met onze bekende HappyService.

Niet wachten. Gewoon doen! 🙂
Scroll naar boven