HappyMaxiShop

Geen tijd of zin om te lezen?
Maak meteen een afspraak en ontdek onze HappyService!

Waarom een HappyMaxiShop?

Met een HappyMaxiShop bieden we een krachtige oplossing voor jouw professionele, mobielvriendelijke webshop met ongekende mogelijkheden.

Kies vrij uit meer dan 100 templates voor een geavanceerd design dat jouw merk perfect weerspiegelt. Met een maximum van 20 webpagina’s, inclusief meertalige opties, heb je alle ruimte om jouw producten en boodschap te presenteren aan een wereldwijd publiek.

Geen zorgen over hostingkosten, want wij nemen de kosten voor de domeinnaam en websitehosting voor onze rekening. Met ons onderhoudsplan ‘beveiliging en updates’ zorgen we ervoor dat jouw webshop altijd veilig en up-to-date blijft, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf.

Met onze HappyService staan we altijd klaar om onbeperkt alle aanpassingen aan de inhoud van jouw webshop uit te voeren, zodat je productaanbod altijd actueel is.

En om ervoor te zorgen dat jouw webshop optimaal blijft presteren, bieden we CareCalls aan. We bellen je om de 3 maanden proactief op om je te inspireren en te ondersteunen bij alles wat digitaal gerelateerd is.

Maar dat is nog niet alles. Met onze online catalogus kun je een onbeperkt aantal producten aanbieden, waarvan de eerste 20 zijn inbegrepen in ons Startpakket HappyGo. En dankzij de integratie met Mollie-betaalserviceprovider, kunnen jouw klanten veilig en gemakkelijk betalen.

Daarnaast bieden we voorraadbeheer met lage voorraadmeldingen en is onze HappyMaxiShop uitbreidbaar met een scala aan extra functionaliteiten, zoals Google Review Connector, Automatische Product Import, Deelbetalingen, Learning Management System, Wholesale Module, Dealer Locator, en nog veel meer.

Kies voor HappyWebsites en laat ons je helpen bij het realiseren van een succesvolle online winkelervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het bouwen van jouw professionele webshop. 

Ontdek wat het beste bij jou past.

Configurator bespreken met Fabio – vragen stellen en obv van antwoorden een pakket voorstellen. ‘Weet ik niet’ = contact opnemen.

HappyMini-klanten aan het woord

Zij gingen je voor: ontdek de succesverhalen van straffe ondernemers met een HappyMini website!

“Na 12 jaar doe ik mijn werk nog steeds met hart en ziel, omdat ik elke dag iets nieuw mag ervaren, nieuwe mensen leer kennen en mijn vakkennis kan laten zien.

Ik wil mijn patiënten verzorgen zoals ik zelf wil verzorgd worden.”

Zorgverlener

Ik ben Lies en sinds 2001 ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en ik doe deze job nog steeds met heel veel passie.

U kan bij mij terecht voor alle klassieke schoonheidszorgen, alsook de nieuwe trends.”

Schoonheidsspecialiste

“Wij zijn de uitbaters van SMART and IT in Landen en Security Shop in Sint-Truiden.

Wij bieden voor iedereen dezelfde service en staan altijd voor advies op maat.”

Elektronica 

Klaar om jouw online verhaal met de smile te brengen?

Wij in ieder geval wel! Bel ons vandaag en maak kennis met onze bekende HappyService.

Niet wachten. Gewoon doen! 🙂
Scroll naar boven