HappyProShop

Geen tijd of zin om te lezen?
Maak meteen een afspraak en ontdek onze HappyService!

Waarom een HappyProShop?

Welkom bij HappyProShop, waar we jouw professionele, mobielvriendelijke webshop tot leven brengen met geavanceerd design en uitgebreide functionaliteiten.

Met ons geavanceerde design geven we jouw webshop een unieke uitstraling, gebaseerd op de door jou gekozen template. Je hebt de mogelijkheid om tot 15 webpagina’s te creëren, met meertaligheidsopties om een breder publiek te bereiken.

Geen gedoe met hostingkosten, want wij regelen de kosten voor de domeinnaam en websitehosting. Met ons onderhoudsplan ‘beveiliging en updates’ houden we jouw webshop veilig en up-to-date, zodat jij je kunt concentreren op het runnen van je bedrijf.

Met onze HappyService gaan we nog een stap verder. We voeren onbeperkt alle aanpassingen aan de inhoud van jouw webshop uit, zodat je altijd de volledige controle hebt over je productaanbod en informatie.

En om ervoor te zorgen dat jouw webshop altijd in topvorm blijft, bieden we CareCalls aan. We bellen je om de 4 maanden proactief op om je te inspireren en te ondersteunen, zodat jouw webshop blijft groeien en bloeien.

Maar dat is nog niet alles. Met onze online catalogus kun je tot 100 producten aanbieden, waarvan de eerste 15 zijn inbegrepen in ons Startpakket HappyGo. En met onze My e-Shop app voor Android & iOS kun je jouw webshop moeiteloos mobiel beheren, waar je ook bent. Daarnaast bieden we voorraadbeheer met lage voorraadmeldingen, zodat je nooit misgrijpt.

Kies voor HappyWebsites en laat ons je helpen bij het opbouwen van een succesvolle online winkelervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het realiseren van jouw professionele webshop. 

Ontdek wat het beste bij jou past.

Configurator bespreken met Fabio – vragen stellen en obv van antwoorden een pakket voorstellen. ‘Weet ik niet’ = contact opnemen.

HappyMini-klanten aan het woord

Zij gingen je voor: ontdek de succesverhalen van straffe ondernemers met een HappyMini website!

“Na 12 jaar doe ik mijn werk nog steeds met hart en ziel, omdat ik elke dag iets nieuw mag ervaren, nieuwe mensen leer kennen en mijn vakkennis kan laten zien.

Ik wil mijn patiënten verzorgen zoals ik zelf wil verzorgd worden.”

Zorgverlener

Ik ben Lies en sinds 2001 ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en ik doe deze job nog steeds met heel veel passie.

U kan bij mij terecht voor alle klassieke schoonheidszorgen, alsook de nieuwe trends.”

Schoonheidsspecialiste

“Wij zijn de uitbaters van SMART and IT in Landen en Security Shop in Sint-Truiden.

Wij bieden voor iedereen dezelfde service en staan altijd voor advies op maat.”

Elektronica 

Klaar om jouw online verhaal met de smile te brengen?

Wij in ieder geval wel! Bel ons vandaag en maak kennis met onze bekende HappyService.

Niet wachten. Gewoon doen! 🙂
Scroll naar boven