Geen tijd om jouw schoonheidssalon ook online te laten stralen?

Het bijhouden van een professionele online aanwezigheid kan een uitdaging zijn voor drukke beautyspecialisten zoals jij. Tussen het verzorgen van je klanten en het volgen van de laatste trends in de beautywereld, schiet het onderhouden van een website er vaak bij in.

Laat het aan HappyWebsites over!

 Van het ontwerpen van een professionele website tot het beheren van je sociale media en e-mailmarketing, wij staan voor je klaar, zodat jij je kunt concentreren op het leveren van topkwaliteit behandelingen aan je klanten.

“De eerste kennismaking verliep heel vriendelijk en gemoedelijk maar zeker ook professioneel. Het was heel duidelijk wat ik kon verwachten voor welk pakket en welke prijs. Mijn website is steeds up to date en mooi ontworpen. Als ik een wijziging wens aan te brengen, wordt dit steeds correct doorgevoerd. Ik ben een tevreden klant.”

Massagetherapeut en schoonheidsspecialiste

“Happy Websites is een aanrader, correcte samenwerking, betaalbaar en als je veranderingen wilt aanbrengen gebeurt dit heel snel!!!”

 

 

 

Schoonheidsspecialiste


"Website-as-a-Service"

Een website laten maken is één ding, hem onderhouden is wat anders. Met HappyWebsites heb je altijd een vertrouwenspersoon plus een team van experts aan je zijde die blijven werken aan jouw online verhaal.

Want ongeacht voor welke Happy formule je ook kiest, je geniet altijd van onze welbekende HappyService, waarbij alle inhoudelijke aanpassingen aan je website onbeperkt en kosteloos zijn inbegrepen!

HappyWebsites houdt jouw website up-to-date, terwijl jij je kunt blijven focussen op je job.

PS: Straks klant bij HappyWebsites? Verwacht dan regelmatig een telefoontje van ons. Want een website moet léven! Zo simpel is da, punt. 🙂

HappyChief

Klaar om online te gaan met een stralende korting van 50%? 🤩

Scroll naar boven