Kies voor een meertalige website of webshop

En geniet van een mooie subsidie!

Subsidie voor digitale internationale commerciële communicatie

Een professionele website of webshop die gebruiksvriendelijk is aan een voordelig tarief, daarvoor moet je bij HappyWebsites zijn! Maar er is meer... De taal waar je website is in gemaakt, is van groot belang voor het doelpubliek dat je wil gaan aantrekken op je website. Wil je ook anderstalige bezoekers bereiken, dan is het belangrijk dat je website meertalig is. Gelukkig helpt de Vlaamse Overheid hier een handje dankzij een subsidie.

HappyWebsites to the rescue!

HappyWebsites helpt je niet alleen met de vertalingen van je website of webshop. Wij adviseren, ondersteunen en begeleiden je met een grote smile bij het aanvragen van de subsidie voor een meertalige website. Samen met jou gaan wij op weg om ook anderstalige bezoekers te bereiken.

Voor wie en waarom?

Om deze verhoogde subsidie te ontvangen moet je voldoen aan enkele criteria, bijvoorbeeld:

Hoeveel bedraagt de subsidie

In 2016 werd deze subsidie reeds in het leven geroepen. Onlangs besloot de Vlaamse Overheid om de ontwikkeling van digitale bedrijfscommunicatie een extra push te geven. Dit steuntype, in de vorm van een éénmalige subsidie, sluit aan bij de het relanceplan waar digitale transformatie een belangrijk onderdeel van is. Hoeveel bedraagt de subsidie net?

Wacht niet te lang, overheidssubsidies zijn niet oneindig!

Vandaar ons eerste advies:

Neem vandaag nog contact met ons op. 🙂

Wie ging je voor...

DrillingEngineering.eu & PipelineEngineering.eu

Nico van Drilling Engineering werkt internationaal, een meertalige website is dus een must-have! Nico liet dankzij de subsidie van het FIT zijn website in vijf verschillende talen opmaken. Laat je inspireren door zijn website en wie weet is jouw website binnenkort ook meertalig..

Scroll naar boven