Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

De Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Wij zijn blij te kunnen aankondigen dat leden van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten van een voordeelpakket kunnen genieten bij HappyWebsites. Lees hier alles over het nieuwe partnership.

Wie zijn wij?

HappyWebsites helpt zelfstandigen en kleine kmo’s groeien in hun online verhaal met een leuke, betaalbare en professioneel onderhouden website, webshop, alsook social media en online marketing.

Vanuit onze hoofdzetel op de Corda Campus te Hasselt (Limburg), één van de grootste technologie- en innovatiecampussen van Europa, bedienen wij klanten over heel Vlaanderen.

HappyWebsites werkt volgens een unieke ‘Website-as-a-Service (WaaS)’-formule: klanten betalen geen dure pré-investering voor hun website of webshop, genieten ongeacht de gekozen HappyService-formule van onbeperkt aanpassingen aan hun website én worden op vaste tijdstippen proactief opgevolgd door onze klantenservice om hun online verhaal blijvend up-to-date te houden.

Wij werken nauw samen met erkende beroepsfederaties die voor hun leden de drempel om online te scoren drastisch willen verlagen, in eerste instantie met kosteloos en vrijblijvend advies, en aansluitend een exclusief aanbod met een fikse korting op onze maandelijkse serviceformule.

WAAROM DIT PARTNERSHIP?

De Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten wil dat alle leden (groot én klein) onbeperkt toegang krijgen tot de wereld van online marketing, in eerste instantie door hen te voorzien van kosteloos en vrijblijvend eerste- en tweedelijns advies. Aansluitend kunnen de leden aanspraak maken op een sterke reductie in prijs voor de aanmaak én het onderhoud van hun website of webshop.

Wij engageren ons om hiervoor alle geïnteresseerde leden van de VBVD in een persoonlijk gesprek te contacteren.

WAT MAG JE ALS LID VAN DE VBVD VERWACHTEN?

Een telefoontje van Karen (of haar collega’s) waarin de campagne kort wordt toegelicht en je alvast kosteloos en vrijblijvend eerstelijnsadvies meekrijgt. Wil je meer? Dan komt ons Happy Rescue Team bij jou langs voor verder advies op maat. Heb je verdere hulp nodig? Dan kan je als lid genieten van een levenslange fikse korting op de abonnementsformule van een website of webshop.

Om zicht te krijgen op het online verhaal van haar leden, heeft de VBVD een korte enquête opgesteld. Wil je graag advies ontvangen? Laat er dan vrijblijvend je gegevens achter en wij nemen binnenkort contact op met jou!

SAMEN AAN DE SLAG? CONTACTEER HAPPYWEBSITES!

Scroll naar boven