Toerist in eigen land

Twee maanden geleden veranderde COVID-19 onze realiteit van de ene dag op de anderen. De pandemie dwong ons om onze routines drastisch te veranderen. Ook de horeca en de toeristische sector kregen het hard te verduren. Alle zaken moesten sluiten. Niet-essentiële vluchten en reisjes werden gecanceld. Gelukkig bleven we niet bij de pakken zitten en vonden we al snel enkele alternatieven in eigen land. Vele vonden hun wandelschoenen en trokken er op uit in het bos. Andere kozen voor een fietstochtje. Hoe dan ook, er valt altijd iets te beleven in het mooie Limburg.

Nu de kans op een buitenlandse reis in de zomer kleiner wordt, zoeken alsmaar meer mensen naar een alternatief in eigen land. En dat betekent daarom niet dat we er minder van kunnen genieten. Dit is dan ook meteen de ideale mogelijkheid om de plaatselijke trekpleisters te (her)ontdekken. Denk maar eens aan het mooie Bokrijk, het groene Hoge Kempen of de mooie veldwegen in Haspengouw. Elk plaatsje heeft iets uniek te bieden.

Ook voor de zelfstandige uitbaters van B&B’s en vakantiehuizen zijn het moeilijke tijden. Op dit moment staat 8 juni gepland als de heropening van de toeristische sector. Terwijl mensen druk hun vakantie van eigen bodem aan het plannen zijn, is het voor uitbaters van belang om goed voorbereid aan de zomer te beginnen. Denk je hierbij aan een website waarop vakantiegangers snel en eenvoudig informatie terugvinden?

Het is cruciaal dat vakantiegangers online informatie over jou terugvinden. Een ge-update website kan alvast helpen: je zorgt dat de bezoekers als eerste op jouw website belanden en leidt hen op een gepaste manier doorheen je website, zodat ze uiteindelijk snel en eenvoudig een reservatie kunnen maken. Denk je hiervoor nood te hebben aan een nieuwe website of heeft je website een serieuze update nodig om helemaal mee te zijn? Dat is om het even: HappyWebsites helpt je graag verder! Wij voorzien een aantrekkelijke website, met de juiste content zodat de bezoekers zich ook op jouw website thuis voelen.

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie.
011/96 02 82
hello@happywebsites.be

Scroll naar boven